Camp Motorpsycho » General

2017-09-22 Hamar

(9 posts)
 • Started 9 months ago by kjesso
 • Latest reply from Spacebandit

Tags:

No tags yet.

 1. kjesso
  Member

  The review below is from Hamar arbeiderblad. I have a hunch that the reviewer, Henrik Langgård, isn't too familiar with Motorpsycho. He would prefer a lower volume, and he doesn't name one single song. Still, he enjoyed the show, which lasted about 2h 30m. And I like how he uses the phrases "ingen tvil" (no doubt), "lite tvil" (a grain of doubt) and "liten til ingen tvil" (somewhere between no doubt and a grain of doubt) three times in his final eight lines.

  Was anybody else there? Setlist?

  Trekløveret Motorpsycho har holdt det gående i snart 30 år. Bandets seneste utgivelse «The Tower» kom ut den 8. september og fikk strålende kritikker. De 400 gjestene på Gregers fikk på fredag kveld oppleve Motorpsycho live og for mange er nok dette en opplevelse de sent vil glemme. Med et elegant lysshow, fascinerende solopartier og et mektig lydbilde fikk publikumet god opplevelse av et band i storform, både visuelt og musikalsk. Det spartes ikke på kruttet, og allerede ifra første låt var trykket på plass.

  Dyktige musikere i storform
  Bent Sæther på bass og vokal dannet grunnmuren i musikken sammen med trommeslager Tomas Järmyr. Gitarspillet til Hans Magnus «Snah» kan trygt sies å være av høy klasse da både soloer og riffing var av meget god kvalitet. Motorpsycho har bare tre medlemmer, men det høres ut som om det er mange fler. Lydbildet er massivt og mengden trykk som framstilles av bandet kan til tider være overveldende. At det er mye volum og trykk gjør opplevelsen av et band i storform mektig, men det kunne nok med fordel ha vært litt lavere volum på Gregers fredag kveld.

  EN MEKTIG OPPLEVELSE
  Å se et band i så god spilleform som Motorpsycho er en sjelden vare nå om dagen. Bandet har for vane å masseprodusere studioalbum, og denne masseproduksjonen av plater gjør bandet til en ekstremt samspilt gruppe. Opplevelsen av Motorpsycho fra scenen kan beskrives som mektig, til og med partiene som er litt tilbakeholdne på skive får i konsertsammenheng et mektig preg. Motorpsycho er et band i verdensklasse. Det er det ingen tvil om. Selv om lyden på Gregers til tider kan være et problem for de aller beste hersker det fortsatt lite tvil om at Trønderne i Motorpsycho leverer en konsert stappfull av inntrykk, mange høydepunkter og ingen dødpunkter. Låtene kjøres i ett sett, og det er lite verbal kommunikasjon med publikum. Musikken er i fokus, og publikum liker det. Et band som leverer omtrent to og en halv time med sammenhengende musikk står det stor respekt av, og det hersker liten til ingen tvil om at Motorpsycho er et band som leverer massive inntrykk i form av følelsesladet og intens musikk.

  Terningkast: 6

  Posted 9 months ago #
 2. welderboy
  Member

  In every dreamhome
  August
  Cloudwalker
  Satan
  Bartok
  Lacuna
  The tower
  The cuckoo
  Intrepid explorer
  Hightime>
  You lied>
  Spin spin spin
  Heartattack mac
  Ship of fools
  Fool's gold
  ------------
  HBM
  Nice concert in a nice venue....yes it was loud. But not like at Verkstedhallen....around 2 h 27 min.

  Posted 9 months ago #
 3. Krist Rampage
  Member

  Excellent setlist again. Nice to see that they are playing High Times again these days.

  Posted 9 months ago #
 4. Blashyrkh
  Member

  Cool setlist !
  Which song is “satan”?

  Posted 9 months ago #
 5. Phoots Flower
  Member

  Satán=Cornucopia (... or Satan, Uh... Something ...) ????

  Posted 9 months ago #
 6. Kid A
  Member

  You lied is a first on this tour, right? Did it work? I´ve always considered it one of the more problematic tracks live, because I´ve heard it often too noisy and chaotic. One of the best rhythmic pieces of Gebhardt IMO, and not easy to handle live. If Tomas gets it done properly, I´m sold for him...

  Posted 9 months ago #
 7. Blashyrkh
  Member

  Cornucopia could indeed be Satan
  But there is also a song called Satan on Begynnelser.

  Posted 9 months ago #
 8. GBD
  Member

  Kid A: They played it at the bukta gig. Tomas did a good job.

  Posted 9 months ago #
 9. Spacebandit
  Member

  ...uh...Satan...there's something up on Dime. Please forgive my sins, but it sounds
  fucking fine...

  Posted 9 months ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.