Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Soothe Steel Cover - Could be yours....

Posted by breadfan 
This forum is currently read only. You can not log in or make any changes. This is a temporary situation.
Soothe Steel Cover - Could be yours....
December 18, 2006 05:54PM
I am considering selling my Soothe Steel Cover. A smal tear on the innersleeve, otherwise it is perfect. The number is quite low, it is #20 og 100 made. But all you true collectors know all this.

You also know how rarem it is, so silly offers will be laughed at, as I don't need to sell, but maybe if the price is right. I have come to a point, where having the normal album is OK to have the music, I don't need to have this. Well you know what I mean!

Item is located in Norway and I can be contacted at [email]henolsen@online.no[/email]

Rock on!
Soothe Steel Cover - Could be yours....
July 13, 2007 10:03PM
Ser at du for leeeenge siden la ut ditt stålcover for grabs. Har et ex selv, og skal nok ikke selge. Dog er det alltid interessant å se hva slags bud denne får. Ser den aldri på eBay eller QXL. De få gangene jeg har sett den har vel vært her, og da virker det som "selger" bare er ute efter å "stikke fingeren i jorden", sånn for å se nettopp hva den står i akkurat nå. For alt jeg vet var det også hva du var ute efter? Anyway. Gidder ikke det selv. Tillater meg derfor bare å spørre om det kom inn noen brukbare offers. Har et uspilt og strøkent ex, og har vel bare hørt at den har gått for 6-8000 spenn. Tror neppe M'psycho er så pop at denne går såpass høyt idag. Måtte være en japaner i tilfelle hehe. Det er sagt at det ikke er så mange som 100 stk av denne, da ca 1/4 av coverne ble så feilprodusert at de ødela selve vinylen, pga skarpe "tenner" i stålet i åpningen. Aner ikke sannhetsgehalten her.
lobo2mizer
Re: Soothe Steel Cover - Could be yours....
August 27, 2007 12:19AM
ikke faan om den plata er verd så mye...kjøpte soothe uten stålcover for 500 kr...så de vil si at bare stålcoveret er vert 7500kr?!.....hahaha
Re: Soothe Steel Cover - Could be yours....
August 27, 2007 09:30PM
lobo2mizer Wrote:
-------------------------------------------------------
> ikke faan om den plata er verd så mye...kjøpte
> soothe uten stålcover for 500 kr...så de vil si at
> bare stålcoveret er vert 7500kr?!.....hahaha

Plata er verdt det noen til enhver tid er villig til å betale for den. Har lite med saken å gjøre hva noen SYNES den er verdt.

K
Re: Soothe Steel Cover - Could be yours....
August 28, 2007 04:28PM
Amen, onkel Knut. smiling smiley
Re: Soothe Steel Cover - Could be yours....
February 05, 2009 10:22PM
Har du denne enda?
Back to Motorpsycho home page