home

  [media stories: 2000: norwegian]
Gebhardt

Mini-Interview with Geb about LTEC and his solo-projects
taken from the Norwegian newspaper
ADRESSEAVISEN, 2000-02-18.
Norwegian. Found and sent in by Paul Caspers.


Motorpsycho har programmemessig nok fått kjemperespons på sin siste plate LTEC. For andre uke ligger de på topp, også på Trøndertoppen. Vi stoppet Gebhardt innimellom øving og forberedelser til soloplate, for å spørre:

Hvordan føles det?
"Dette er veldig morsomt. Vi har aldri hatt noe i mot aa selge plater, så lenge det er på våre premisser. Hver plate blir som et hjertebarn, og da er det like betryggende å se at alle andre også synes at barnet ditt er så fantastisk som du mener selv", smiler Gebhardt, som såvidt har kommet seg etter ammetåken på LTEC. Han påpeker at det er ekstra morsomt når det går bra på hjemmebane.

"Når det gjelder denne platen har vi mye av den samme følelsen som vi hadde på Demon Box. Vi beveger oss bort fra trippelplatene med spor på tjuve minutter, og vi var litt engstelige på forhånd for hvordan fansen skulle ta det."
Men fansen har tatt dette skrittet med begeistring også de, og nå er liste-redaksjonen i Ut mest spent paa hvor lenge MPene kommer til å legge beslag på topplasseringen.