home

  [media stories: norwegian: 2000]Festlig på cafe yeah yeah

Report on the International Tussler Society / Tre Små Kinesre gig / 2000-12-13 resp. 3B's 15th anniversary invite-only event in Trondheim
taken from the Norwegian newspaper
ADRESSEAVISEN, 2000-10-15.
Found at the adresseavisen-site.


Gamle og nye stamkunder sørget for at Cafe 3b var kledelig stappfull da 15-årsjubileet ble feiret med rock og rølp onsdag kveld.

Mye har skjedd med det berømte og beryktede vannhullet siden det startet som en cafe med c i desember 1985. Lokalene er blitt firedoblet i størrelse, ølomsetningen sikkert tidoblet. Stamkundene fra de første årene har nok valgt seg nye steder, kanskje av frykt for å treffe sine barn på 3b.

Men bursdsagsfestene hvert år samler alle generasjoner. Ikke minst i år, med runddag og det hele. Tradisjonen tro hadde alle pyntet seg skikkelig, og når «søte snuppa kranser borda», hva er mer naturlig enn å la Tre Små Kinesere være hovedattraksjon?

Tre Små Kinesere at the 3b - 2000-12-13  
Festlig comeback da Tre Små Kinesere var tilbake der de kom fra. På Cafew yeah yeah.


Tre Små Kinesere oppstod i 3b-miljøet ikke lenge etter at stedet ble åpnet, og skrev klassikeren «Cafe Yeah Yeah» om sitt annet, eller var det sitt første, hjem.

  Bent the cowboy - live at the 3B with the ITS - 2000-12-13
 
Har hatt, er Bent Sæther på vei fra country til gangsterrap?

Onsdag kveld spilte de sin første konsert på lenge. Fokuset var helt og holdent på de første sangene - det overlegne materialet på gruppens to første plater. Da de var uten trommeslager. Energien og magien i gruppen var absolutt tilbake, og gjett om det var stas å være tilbake i kjelleren på 3b akkurat da. Dette lover usedvanlig bra for turneen kineserne skal ha i kjølvannet av utgivelse av sin samle-cd på nyåret. Like assosiert med 3b er Motorpsycho, og onsdag var de tilbake- i form av sitt alter ego, The International Tussler Society. Forsterket med ex- medlemmene Lars Lien og Morten Fagervik, spilte de countryslagere, Grateful Dead og The Band - en kortere variant av den «ordentlige» konserten de hadde på Blæst kvelden etter.

Ingrid Tolstad trives godt i rollen som gjestevokalist, og Tussler er det alltid en gjevt å være sammen med.

Men akkurat denne kvelden var det 3b selv som var hovedattraksjonen. Det var skikkelig stas. Men vi kommer kanskje ikke tilbake før neste bursdag.

Ole Jacob Hoel