home

  [media stories: norwegian: 1995]Festival-country med Motorpsycho

Article
taken from the Norwegian newspaper
AFTENPOSTEN, 1995-03-30.
Norwegian. Found and sent in by Paul Caspers.


Flere internasjonalt kjente artister til tross - det spørs om ikke country-konserten med Motorpsycho kan bli en av de mest interessante under årets Down On The Farm-festival 2.-4. juni.

"Vi har tatt banjo'n og steelgitar'n i egne hender for å bevise at country & western er noe mer enn den musikken foreldrene våre nesten drepte oss med i bilen i sommerferiene", heter det i en fax som Motorpsycho har sendt til arrangørene av festivalen.

Konserten med Motorpsycho finner sted fredag 2. juni, den første av i alt tre festival-dager. Og på den åttende Down On The Farm skal ellers følgende artister i ilden: The Jayhawks, The Young Neils, Somebodys Darling, Todd Snider, Hellbillies, Shaver, Bod Woodruff, Midnight Choir, The Derailers, Brødrene Kullseth og Erik Moll. Arrangørene venter dessuten på bekreftelsen av et stort amerikansk artist-navn.

Årets festival er utvidet fra to til tre dager, og hver dag får sin egen profil. Med søndag som den mest country-pregede dagen, lørdag med mer rockete profil, og fredag handler det om å utvide grensene for country-musikken.

Konsertene finner sted i et stort sirkustelt på Gribsrød gård, tre mil sør for Halden. Men det blir også låvedans, i år med DeRailers (fra Austin) som husband.

Billettene til festivalen legges ut til salg 1. april. I fjor var det ca. 4000 mennesker innom hver dag.

Knut Utler