home

  [media stories: 1997: norwegian]
Turnéstart på «hjemmebane»

Article / Interview referring to the AADAP-tour start
taken from the Norwegian newspaper
DAGBLADET, 1997-02-27.
Norwegian. Found and sent in by Paul Caspers.


TROMSØ (Dagbladet): Endelig er jeg hjemme. Har knapt vært i Tromsø siden jeg forlot byen i for sju år siden, sier Motorpsycho-trommis Håkon Gebhardt.

I går kveld startet Motorpsycho norgesturneen på innstedet Subsircus, og mye tyder på at det kan bli den reneste signingsferden trondheimsbandet legger ut på. For akkurat nå er det ingen over, eller ved siden av de psykedeliske progrockerne - takket være det kritikerroste albumet «Angels and Daemons at Play».


På kafé med mamma

Men den som kanskje var mest glad for at turnéeåpningen ble lagt til Tromsø, var moren til Gebhardt.

Det har vært en kjempefin dag. Var på kafé med mamma, som jeg nesten aldri ser. Jeg lover å komme hjem hver sommer og hver jul, men har aldri råd - eller tid. Men nå har jeg endelig hilst på familien, sier er strålende fornøyd Gebhardt.

Bandet begynte i går på en omfattende norgesturné, som varer ut mars. I april blir Snah (Hans Magnus Ryan) far og skal ha pappapermisjon.


Motorpsychos barn

Det blir Motorpsychos første barn, gliser Bent Sæther. Men i mai er det slutt på familieidyllen. Da skal vi spille på kontinentet. Og går det som vi håper, blir det australiaturné til sommenen som support for Screamfeeders.

Motorpsycho blir stadig større i Tyskland og Frankrike, men England synes å være en uinntagelig borg.

Hvordan konserten gikk, kan du lese i morgendagens avis.

Anders Grønneberg