home

  [media stories: norwegian: 2000]Motorpsyk

Reports on the Folken-gig / 2000-10-17
taken from the
Norwegian venue's website
FOLKEN.NO, 2000-10-19.
Found at the folken-site and sent in by Marit Halse.


Motorpsycho in earlier years ...  

Motorpsycho at the Folken
... in earlier years.

 

To av gutta våre var på konserten med Motorpsycho her på Huset på tirsdag, og satt igjen etterpå med veldig forskjellige meninger om hvor bra det egentlig var... Heller enn å la dem sloss om det, legger vi ut begge konsertrapportene. Så kan dere sjøl gjøre dere opp en mening om hvem av dem som har rett.

version 1

MP tirsdag 17. oktober 2000
To timer med bulder og brak fra Norges største rockedinosaurer. Hva kan jeg si? Gutta i MP kan imponere de mest blaserte konsertgåere. Det finnes svært få band i verden som matcher dem når det gjelder intensitet på scenen. Blablabla... Nok om det. Alle vet hva trøndergutta kan.

Konserten tirsdags kveld ble en stor suksess. MP var ikke i det inadvente hjørnet, og publikum fikk hit etter hit midt i trynet. Tirsdag, full storsal, kjempestemning, Bent og Bård i grasiøs dans på scenen, ekstanumre i fleng, trampeklapp... Vi bøyer oss i støvet!

Og til deg som koste deg med å sette fyr på papir og slippe det ned fra galleriet: Ikke gi opp håpet, vi har mange dyktige psykologer her i landet.

Stian

version 2

MP tirsdag 17. oktober 2000
Dette blir siste gang jeg gidder å bruke tid på MP. En gang norges beste (live)band. Nå en liten gjeng som lever på gamle bragder og ikke klarer å levere godene. Jeg er lei av å høre på to timer progg i strekk. På tirsdag spilte de én, kanskje to gode sanger (, en fra Demon box og en fra Blizzard så vidt jeg kan huske), resten var bare mas.

Det var godt med folk selvfølgelig. De jeg kjenner fra gammelt av, som har vært med siden børjan og likte MP når de spilte skikkelig rock, sto og rista på hodet og var misfornøyde, mens den "nye skaren" av fans var elleville, noe som bare tyder på at de ikke eier kritisk sans. Hvis bare det som er igjen av dette en gang store bandet befinner seg på en forhøyning i nærheten kan de like godt sitte og spise pizza. Folk hadde klappa og de hadde blitt geni- erklært uansett. Nei folkens, våkn opp. Hvis det er det dere hørte av MP på tirsdag dere vil ha så er det nok av nice-price plater fra 70-tallet å ta av.

Og til dere kjære Motorpsycho, hvis dere leser dette: Ja vi likte det når dere lagde lange instrumentalpartier og tok av skikkelig på låter som f.eks. Golden Core. Det betyr ikke at dere trenger å gjøre det med hver eneste sang dere spiller. Det kan lett bli en smule kjedelig.

Jaja, det var i alle fall bedre enn forrige Motorpsycho konsert...

Aslak