home

  [media stories: norwegian: 2000]Moro med Motorpsycho

Small Article about a viking in Italy
taken from the
Norwegian web-magazine
K7 BULLETIN MAGASIN #9 / 2000.
Found at the k7-site.


Jeg husker en gang jeg var på disco i Rimini. Jeg jobbet hardt på dansegulvet da jeg plutselig så ei jente med Motorpsycho t-skjorte. ”Jøss”, tenkte jeg. ”Er det flere nordmenn her?” Jeg sprintet bort til henne og braste ut med noe sånt som ”Jasså gitt, jentene er ute på by’n”, ser jeg.

Responsen ble ikke bra. Hun så dumt på meg, trakk på skuldrene og plapret i vei på italiensk til venninnen sin. Jeg fatta ikke stort, men ut fra armbevegelser og stemmeleie, kan det ikke være mye tvil om at de slo fast hvilken premieidiot den dumme nordmannen som sto foran dem var.

Det denne opplevelsen ga meg, for som du skjønner måtte jeg se langt etter damene den kvelden, var nok en bekreftelse på hvor solid tilhengerskare Motorpsycho har utenfor Norge. For få norske rockeband har en sterkere posisjon enn disse trønderne. Plata ”Demon Box” fra 1993 regnes av mange som tidenes norske rockeplate.

Mandag 16. oktober kommer de nok en gang til Bergen og Kvarteret. Dra på konserten, kjøp en t- skjorte og bruk den flittig, så kan det jo hende vi treffes neste gang vi er i utlandet.

Steffen G. Backe