home

  [media stories: 2002: norwegian]

Eksklusiv Motorpsycho konsert på Øyafestivalen!!

Feature announcing the band's show at the Øyafestivalen / 2002
taken from the Norwegian festival's site
OYAFESTIVALEN.COM, 2002-03-04.
Norwegian. Found at the oyafestivalen site.Motorpsycho in 2002
 
Motorpsycho's første utendørs konsert i oslo noensinne
 
Og det er en historisk begivenhet: Konserten på Øyafestivalen blir Motorpsychos første utendørskonsert i Oslo noensinne! Bandet gjør et eksklusivt sett på Enga, Øyafestivalens hovedscene, forsterket av medlemmer fra Jaga Jazzist.

Etter et titalls album og EP'er, hektisk turnevirksomhet gjennom tolv år i Norge og Europa, imponerer Motorpsycho bare mer og mer. Fjorårets knallsterke album "Phanerothyme" er siste bevis i rekken så langt. Motorpsychos samlede produksjon står som en bauta i norsk musikk, og bandets karriere som et forbilde for den nye generasjonen av norske band og artister. Det er med stor glede vi slipper nyheten om at Norges ukronede rock-konger kommer til årets Øyafestival.

NYE NAVN PÅ ELEKTRONISK SCENE (SJØSIDEN):
RALPH MEYERZ & THE JACK HERREN BAND
BJØRN TORSKE
Bergensband med bakgrunn i Telle Records som signer på utenlandske selskaper har en farlig evne til å gjøre stor (og velfortjent) suksess både her hjemme og ute, jfr både Røyksopp og Kings of Convenience. Nå har vi en velbegrunnet frykt for at turen erkommet til Ralph Meyerz!! Ralph platedebuterer i mai på den amerikanske kred-labelen Emperor Norton med albumet "A Special Album".
Under Øyafestivalen blir bandet å se på Sjøsiden, scenen for elektronisk musikk og rap/hip hop.

DJ Bjørn Torske kom i fjor høst ut med albumet "Trøbbel", og vant publikums hjerter. Bjorn, som han gjerne tituleres i internasjonal sammenheng, har markert seg på en rekke house/techno/elektronika-samlere i inn- og utland. Torske kommer til Øyafestivalen for å gjøre et forrykende DJ-sett i tilknytning til konserten med Ralph Meyerz på Sjøsiden.

DERMED ER FØLGENDE BAND KLARE FOR ØYAFESTIVALEN SÅ LANGT (OG FLERE FØLGER):

MOTORPSYCHO (ny!)
KAIZERS ORCHESTRA
RICOCHETS
FURIA
RALPH MEYERZ & THE JACK HERREN BAND (ny!)
BJØRN TORSKE (ny!)
HELLO GOODBYE