home

  [media stories: 2002: norwegian]
Motorpsycho til Øya 2002

Article announcing Motorpsycho's show
at the Øyafestivalen 2002
taken from the Norwegian e-zine
PROPAGANDA, 2002-03-04.
Norwegian. Found at the propaganda site.Pressemeldingene om band som er booket til årets Øyafestival er allerede i gang, og det ser ut til å kunne bli bedre enn noen gang.

Kaizers Orchestra, Furia, Hello Goodbye, Ricochets og Tungtvann er bekreftet for en god stund siden, men flere er altså kommet til.

Artigst er det kanskje at Trønder-rockerne Motorpsycho for første gang spiller utendørs i Oslo på festivalens hovedscene. Festivalen har forsøkt å få dem dit fire år tidligere, men nå har det endelig klaffet.

Ralph Meyerz, Bergens-gruppe med utgangspunkt i det flotte plateselskapet Tellé, er aktuelle med album i mai, men da på det også svært hyggelige selskapet Emperor Norton. Også bekreftet til Øya, og ikke usannsynlig enda et navn å merke seg fra Bergen.

Bjørn Torske, sist aktuell med albumet "Trøbbel", tar også turen til Øya, og skulle ha gode muligheter for å få publikum i dansende ekstase med fortryllende, elektroniske rytmer. Torske vil gjøre et DJ-sett i tilknytning til Ralph Meyerz' konsert.

I en tid hvor nosrk musikk er bedre enn på lang tid er det ikke annet enn gledelig å se at festivalen allerede nå har skaffet frem noen av de beste representantene. Flere - både nasjonale og internasjonale - vil garantert komme til. Følg med her på propaganda.net for oppdateringer, men ta for all del en kikk på www.oyafestivalen.com også.