home

  [media stories: norwegian: 1999]Konsert: Monster, Motorpsycho!

Concert review of the Gul Scene-gig /1999-07-03 taken from the
Norwegian e-zine
PULS, 1999-07-11.


Motorpsycho
Gul scene, 3. juli

Motorpsycho framsto som rockende superhelter på scenen denne dagen. De spilte tett, tungt og variert, og valgte låter som viste dem fra alle de gode sidene de etter hvert har kommet til å representere.

De to første låtene virket mest som oppvarmere på det dedikerte publikumet, og var noe ukjente for veldig mange. Da “Hogwash” ble dratt i gang som tredjenummer løsnet det betraktelig, og resten av konserten ble som en fest over Motorpsychos største anthems og allsanger.

De dro ikke låtene like uforskammet langt de til tider gjør, men holdt seg innen rimelighetens grenser. Spesielt mastadontlåta “Vortex Surfer” ble servert akkurat så svevende, eksplosivt og energisk den fortjener, og ble konsertens suverene høydepunkt. “All is Loneliness”, “The One That Went Away”, “You Lied” og "Black to Comm” var også låter som satte fyr i taket, og Motorpsycho understreket enda en gang at de er en av de bedre livebanda du finner på disse fronter.

Med denne konserten sørget de faktisk for en av de største høydepunktene for undertegnede på årets festival, og det er ikke mange norske band som har gjort slikt med meg tidligere.

Ruben Gran