home

  [media stories: norwegian: 2000]Rockmonster i Folken

Announcement of the Folken-gig / 2000-10-17 taken from the
Norwegian newspaper
STAVANGER AFTENBLAD, 2000-10-17
Found at the stavanger aftenblad-site.


Det trønderske rockmonsteret Motorpsycho spiller i Folken i kveld. Med seg har de tre tunge trønderne den omskolerte kineseren Bård Slagsvold på keyboard eller som det heter i Motorpsycho-terminologi; «støybrett».

Tirsdag er egentlig en dum dag, men det ble bare sånn. Motorpsycho er nettopp tilbake fra Europa-turné, og hele norgesturneen i høst er klemt sammen på virkedagene denne uka, sier bookingsjef John Ingvar Skåtøy i Folken. Kveldens konsert blir antagelig også den siste på ett år.Utpå nyåret går nemlig bandet i studio igjen for å snekre sammen oppfølgeren til «Let Them Eat Cake» – den beste Motorpsycho-platen siden de deilige dobbeltalbumene på begynnelsen av 1990-tallet.

Motorpsycho kommer antagelig til å tilbringe februar, mars og april i studio en ganske lang studioøkt til dem å være. Og så er det ut på Europa-turné igjen. Dermed er neste sjanse til å se dem i Stavanger tidligst august 2001, påpeker Skåtøy. Han opplyser at bandet om kort tid gir ut en ep med stoff som ble til overs fra «Let Them Eat Cake»-innspillingene. Det er de tyngre låtene som gis ut på ep, sier han. Og legger til at nytt Motorpsycho-konsertalbum også er underveis. Tittel: «Roadworks 2».

Nå er bandet midt mellom to plater. Hva slags stoff kommer de til å spille i Folken i kveld?
Jeg vet ikke. Men jeg har en følelse av at det blir en litt sånn greatest hits-konsert, sier Skåtøy.

Kjetil Wold