home

  [gode råd fra The Geb](Et brev fra Gebhardt til Andre i Quest. Gjengitt uten særlig tillatelse.)

"Hei Andre'. Tusen takk for et meget koselig brev! Bra at dere står på i bandet med å få spillejobber -det er ikke like enkelt. Vi har spilt utrolig mange konserter fra vi var ukjente og frem til i dag. Vår første konsert var som oppvarmingsband for "TurboNeger" fra Oslo.

*Det lønner seg å ha en slags manager med tilgang til telefon & fax og stå på humør -noen som er ansvarlig for å ringe rundt og skryte masse av dere (da bør dere være bra!!!)
*Skal det bli noe av et band er det viktig å spille mye sammen, prøve å finne kjemien til hverandre slik at man spiller sammen -det trenger ikke vere tight så lenge kjemien stemmer og det svinger.

Prøv å spill konserter på ungdomsklubber rundt omkring -og bli et bra Live band før dere satser på stor plate kontrakt. Husk at plate selskap kun er på jakt etter pengene deres!!

Det er ikke mye penger å tjene så ta vare på det lille det skulle bli til dere selv slik at dere kan bruke det til nye instrumenter og studio tid.

Lytt mye til andres musikk og hør hvordan de løser ting -harmonisk, rytmisk osv. Stjel det du kan og bland med ditt eget. Få et personlig utrykk.

Hadet godt

Gebhardt"