Bodø 28.feb 97

Vorspiel med Motorpsycho

More pictures from this concert in Pictures Section.

Fredag brakte det løs. Vorspielet til UKA’ 97 ble en kjempesuksess, med Norges beste rockeband, Motorpsycho, i forgrunnen.

Det ble poging fra første stund, for oppvarmingsbandet Dubel Darr hadde allerede gjort publikum halvsvette i trøyene. Det var derfor en enkel sak for motorgutta å få konsertgjengerne i ekstase. Og ekstase ble det. Det kokte nesten over når kjempe-hiten «Nothing to Say» ble fremført. Varmebølgene fra den pogende delen av forsamlingen slo bakover i konsertlokalet som en tropisk varmluftsfront.

Hardt Motorpsycho viste fram sin litt tyngre side under fredagens konsert. Selv om støymakeren Deathprod ikke var med denne gangen, kom det da vitterligen nok bråk fra de tre gutta. Vokalist Sæters uttalelse om at musikken til Motorpsycho ikke er annet en støy med sang oppå kom til sin fulle rett. Selv den vanligvis så lite tunge «Waiting for the one who went away» ble fremført på en måte som vitnet om at det ikke er fløtepuser vi har med å gjøre.

Rystet innvollene Det virket som om Trondheims-bandet stortrivdes i Bodø. Hele fem ekstranummer ble det til slutt på de nesten fem hundre fremmøtte. Scenevaktene fikk også nok å gjøre. Ølglass og stagedivere lå hele tiden i luften, men såpass må man tåle på en konsert av denne kaliberen. Det eneste negative var at det ble litt vanskelig å oppfatte vokalen av og til, på en konsert som ellers rystet både innvoller og ølglass.

Back To Reports Page