Samfundet 21.3.97

Jeg er ikke så kjent med Motorpsycho's låter , men jeg ble med en kamerat. Men etter det må jeg innrømme at jeg har fått mer og mer sansen for musikken.

Etter omtrent 2 timers konsert hadde vi hørt en del låter fra det siste albummet "Angels and demons at play" samt en del eldre låter. Det som jeg sitter igjen med er at det er et sabla bra live band. Med et glimrende lys-show, samt at de gjør en del ekstra ut av låtene med en del gitarspill, og en voldsom trøkk i bassen!

Den låta som sitter mest igjen må være "un chien d'espace" som må være en av Motorpsychos største låter. Ellers var "Waiting for the one" Veldig bra. Den var for anledningen "speeda" opp et par hakk, som etter min mening var til deres fordel. Ekstra nummeret var også et lite høydepunkt, med to låter som "The nerve tattoo" og "Nothing to say". Jeg må si at spesielt sistnevte var bare STOR. Ca. 10 minutter med den låta satte et punktum for en skikkelig bra konsert, som iallefall ikke skremte meg bort fra konserter i framtiden!

Lars Skaug

Back To Reports Page