Steinkjer 98 1998-03-03

Innsender: Nils Olav Ørke (Rock@eller.no)
Dato: 4. mars 98 01:07:09

Jeg var en av de heldige som fikk oppleve turnepremieren til Motorpsycho på Dampsaga kulturhus i Steinkjer 3/3. Et demonisk heftig rockeshow helt uten sidestykke! Man må bare spørre seg.. Hvor i alle dager tar disse rockegudene ideene sine fra? Motorpsycho har et sterkere låtmateriale enn noe annet norsk band. Og de fremfører det live til terningkast 7. De som ikke klarer å la seg rive md når Bent Sæther, snah (Hans Magnus Ryan) og Håkon Gebhardt trår til, de har ikke åpnet sinnet for disse sinnsyke impulsene! De som trodde rocken var død, må nok tro om! For Motorpsycho viste en ting i kveld.. Rocken er slett ikke død.. Den lever og ånder bedre enn noen gang! Hvis Motorpsycho fortsetter den utviklingen de har hatt de siste årene, blir dette et toppband internasjonalt!

Jeg har fulgt dette bandet siden dag 2, eller noe der omkring.. Siden de spilte for 40-50 mann på små lugubre ungdomsklubber, og helt frem til i dag.. Og det som er så merkelig er at de gang på gang klarer å innfri de stadig høyrere kravene fra publikum.. I kveld var tiende gangen jeg så dem live. Og etetr dette er jeg sikekr i min sak.. Dum Dum Boys har blitt fjerna fra tronen som norges beste liveband! Motorpsycho troner alene!

Hvis du har muligheten til å se dem live på deres turne, så må du for all del ikke gå glipp av denne enorme opplevelsen!! Rocken Lever!

mvh
Nils Olav Ørke

Back To Reports Page