home

  [record reviews: roadwork vol. 1]Stødig rapport fra scenen

Review of Roadwork Vol.1 taken from
TRØNDERAVISA - FILTER, 1999-04-14.
In Norwegian.


MOTORPSYCHO:
«Roadwork vol. 1»
(Stickman)Motorpsycho er ute med sin første liveinnspilling i serien «Roadwork», med den fortreffelige undertittelen; «Heavy Metall iz a poze, hardt rock iz a laifschteil!». Det 78 minutter lange opptaket er tapet under tre konserter i Tyskland i sommer.
Motorpsychos improvisering og lydlek fra studio er til å kjenne igjen på scenen, med energisk og intens rufs'n'roll fra start til mål. Liveplaten bekrefter at mange års øving har ført med seg kjemi og elegant tyngde mellom Bent, Snah og Gebhardt.
Bandet byr på en stødig turnérapport, med flere høydepunkter underveis. Den mest interessante er «A K9 Suite» - en halv time lang seanse som inkluderer fem spor.
Men: Motorpsycho er kompromissløse, og setter ikke alltid lytteren i fokus med tanke på tilgjengelighet. Albumet består av delvis ukjente spor, og jeg sitter med en følelse av at innspillingen fungerer best for de innvidde fans. Nybegynnere anbefales å starte med bandets studioalbum, for så i henge seg med på Roadwork-utgivelsene i fortsettelsen.

John Sund