home

  [record reviews: trust us]Motorpsycho: Trust us

Anmeldelse av Trust us fra
HUGIN - Student Avisa #5 / 1998-03-16.


Motorpsycho  

Motorpsycho
«trust us»
Sony Music

Vel, hva skal man si? Motorpsycho er ute med ny plate. Jeg har hatt plata i en uke og har ennå ikke rukket å få fordøyd en brøkdel av den.
Motorpsycho gir aldri noe gratis. Som vanlig må en bruke mye tid på å dykke ned i materialet. Da forstår man at dette er Norges og muligens verdens beste band. Musikk av musikkelskere for musikkelskere, spilt med en total mangel på respekt for konvensjoner og normer. Bandet leker seg igjennom de fjorten sporene med en nysgjerrighet og entusiasme som er misunnelsesverdig. «Ozone» er herlig fengende, «Vortex surfer» er genuint nydelig, «Evernine» er et magisk stykke hypnotisk popmusikk, og slik kunne jeg fortsatt.... Men det gjør jeg ikke. Alle Motorpsychopater har sine egne favoritter, og fansen kjøper denne skiva uansett.
Er du ennå ikke blitt bergtatt av Motorpsychos forunderlige musikalske verden er dette et like bra sted å starte som noe annet. Motorpsycho gir aldri ut dårlige plater, og denne er ikke et unntak. Hvor bra den er ? - Spør meg om et halvt år......

Øyvind Berekvam