Sinful, Wind-borne – Two different cover variants

Home Forums General Sinful, Wind-borne – Two different cover variants

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #9633

  I've just discovered two different cover variants of the SWB single. There seems to be two different runs of the single. One of my SWB singles has structured cardboard cover with a postcard size Runt info insert. The record is in a white inner cover. The second one which I achieved today has plain cover of thin cardboard/paper. No insert. No inner. Both records are exactly the same so it's just a cover variant.

  I think maybe the one with structured cover and insert is from the first run (500?) of this single, and the one with plain cover is a second run (of 500?)

  #29457
  kjellepelle
  Participant

   Kan du sjekke om det er forskjellige advarsler på coveret? Ifølge den gml diskografien vi laget så så står det på den italienske utgaven ""You copy, lend, perform or broadcast and you don't ask first, we breaka you legs!". Det skulle være en forskjellig advarsel på den amerikanske utgaven. Men det har jeg aldri fått verifisert. Kilden er BS.

   Sjekk også matrixen om det er samme pressing ellr om det ble presset en amerikansk utgave og en italiensk.

   #29458

   Covrene er laget med identisk trykk, men den som jeg tror er et første opplag har struktur i kartongen, og er litt tykkere enn den andre. Fargen på kartongen er også noe gulere. Den har også med en insert fra plateselskapet i postkortstørrelse som er trykket på samme type kartong. Det ser også ut til at denne er utrustet med hvitt uforet innercover. Den andre, som jeg fikk i går har helt glatt 160g eller 200g papir med akkurat samme trykk men uten insert. Den er heller ikke levert med innercover. Det er jeg sikker på fordi den ble byttet fra en kar som hadde flere eks liggende. Når det gjelder selve plata, så er de identiske med nøyaktig samme matrix og label. Man kan imidlertid ane et noe mattere og gulere trykk på den ene i forhold til den andre.

   Jeg er ganske sikker på at singelen er presset i to omganger hvor da andreopplaget er gjort noe enklere. Det er vel også sannsynlig at man først har presset 500 eks, og deretter supplert med nye 500 eks når de første var borte. Jeg har nå lastet opp noen bilder på Discogs og lagt inn info om dette.

   #29459
   kjellepelle
   Participant

    sjekket du advarselen. MÃ¥ sjekke opp mot mitt eks.

    #29460

    Selve trykket er identisk, så advarselen har samme ordlyd ja. Det kan jo være at den med struktur cover er den Italienske utgaven og den med glatt cover er amerikansk, men i og med at labelen har forskjellig nyanse tyder det på to forskjellige opplag presset fra samme matrix. Glemte å nevne at den med struktur cover har Italiensk SIAE merke klistret på innercoveret både på mitt eksemplar og eksemplaret som er registrert på Discogs.

    #29461

    Mine has the textured cover and the white inner sleeve, but no insert. I didn't buy it new so suppose an insert coulde have been taken out.

    Can anyone summarise the posts in norwegian?

    #29462
    kjellepelle
    Participant

     Most of the discusion is regarding the cover (as noted in the first post) and if theres another "warning" on the cover. There were talks of a US press and a italian press with different "warnings". Might just be two pressing, one with textured cover and one without. My copy is the the italian copy (with SIAE sticker) and textured cover. The insert is just an advert for other releases

     sinful%20insert0002_zpsdrnwlaqc.jpg

     sinful%20insert0001_zpstxjlgiwk.jpg

     #29463
     knoot
     Participant

      I bought it when it came out, but didn't notice the "postcard" until now! LOL :D

      #29464
      kjellepelle
      Participant

       Sån går det når man kjøper for mye skiver Knut :D

       #29465
       knoot
       Participant

        Du sier noe…. :oops:

        #29466

        Uhh…. A different insert too! This is mine.

        SWB%204_zps4v6tuwz6.jpg

        #29467

        SWB%205_zpsfzq1mf13.jpg[/img]

       Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
       • You must be logged in to reply to this topic.

       …hanging on to the trip you're on since 1994