Hjelp en fellow psychonaut!

Home Forums General Hjelp en fellow psychonaut!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #4812

  Jeg spiller i et progrock-band som heter "Bås". Vi er et lite kjent band fra nord-trønderlag og vi er med i en konkurranse som heter "On Stage!". Det går ut på at band melder seg på med egenlaget musikk og stemmes i en konkurranse hvor premien vil være å blandt annet få spille på steinkjerfestivalen. I tillegg vil vi motta en pengepremie på 10.000 kroner som vi ønsker å få brukt på å få publisert musikken vår til folket. Vi har klart å kjempe oss frem til finalen og står i kamp mot to andre band. Finalen vil ta plass om ca 2 uker og vi trenger stemmer!

  Stemmingen foregår via SMS og koster 5 kroner per melding. Konkurransen er ikke så stor, så hver stemme vil telle mye i kampen og det er mulig å stemme flere ganger. Derfor spør jeg dere om dere vil ta en titt på videoen som representerer oss og avgi stemme når tiden er inne om dere liker oss og vil høre mer fra oss. Informasjon om hva dere skal skrive i SMSen er ikke publisert enda, men det vil jeg komme tilbake til. Legger ved to linker; En til Trønder-Avisa-saken som dekker konkurransen og en til videoen som representerer oss!

  http://www.t-a.no/kultur/onstage/article7536981.ece#.UYucpU3N9y4

  #24337
  odindahle
  Participant

   Sorry! Kommer nok til å stemme på en annen fellow psychonaut i Fred Friedstones ;)

   Men lykke til da :)

   #24338

   Det er selvsagt helt greit! Mens Fred Friedstones kommer fra den store rocke-byen Namsos med et sannsynligvis stort nettverk, sitter vi på bygda i Inderøy hvorfra det ikke er like lett å gjøre seg kjent. Jeg søker derfor støtte hvor jeg vet jeg finner rockere som kanskje vil støtte oss om de finner ut at de liker musikken vår! Foreløpig er det jo bare ett opptak som representerer oss ute på nett, men jeg kan bekrefte at vi har stort matreale som venter på å publiseres! :)

  Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

  …hanging on to the trip you're on since 1994